En smakfull olivenoljedipp, som passer perfekt til å dyppe ferskt brød i. ⁠
kr 0,00 inkl. mva.

Du trenger:

  • 1,5 dl extra virgin olivenolje (Vi bruker Rincon de la Subbetica)⁠
  • 1/2 t-skje salt⁠
  • 1/2 t-skje pepper ⁠
  • 1/2 t-skje chiliflak⁠
  • Finhakket fersk basilikum⁠

 

Slik gjør du:

  1. Bland alle ingrediensene godt sammen. ⁠
  2. Dekk over med folie, og legg i kjøleskapet 1 time før servering.

 

Skriv din egen omtale
  • Kun registrerte brukere kan skrive omtaler
*
*
  • Bad
  • Utmerket
*
*
*
*

Du trenger:

  • 1,5 dl extra virgin olivenolje (Vi bruker Rincon de la Subbetica)⁠
  • 1/2 t-skje salt⁠
  • 1/2 t-skje pepper ⁠
  • 1/2 t-skje chiliflak⁠
  • Finhakket fersk basilikum⁠

 

Slik gjør du:

  1. Bland alle ingrediensene godt sammen. ⁠
  2. Dekk over med folie, og legg i kjøleskapet 1 time før servering.