- Fri frakt ved kjøp over kr 498,-

Middager

Filters
per side
Denne retten er inspirert av pasta all' arrabbiata, også kjent som "sinna pasta". Den byr på deilige smaker av tomatsaus, chili og hvitløk, som passer perfekt til mozzarella og basilikum. ⁠
kr 0,00 inkl. mva.
Denne pastaretten har sitt opphav fra Napoli og er en svært rask, god og populær rett. Selv med minimale ingredienser, smaker denne pastaretten helt fantastisk!
kr 0,00 inkl. mva.
Er du en av de som elsker pasta? Da har vi en deilig oppskrift til deg! Den populære Tiktok trenden «Baked feta pasta». En enkel rett, med få ingredienser og mye smak.
kr 0,00 inkl. mva.
Dette er en deilig pastarett med spennende smaker av chili, hvitløk, sjalottløk, scampi, kremfløte, asparges og parmesan. Oppskriften er enkel og rask, og gir deg den gode helgefølelsen.
kr 0,00 inkl. mva.
Det er lite som slår duften av nystekt, hjemmelaget pizza. Med extra virgin olivenolje, blir deigen ekstra saftig og lettere å arbeide med. Her har du oppskrift på en hjemmelaget pizzadeig.
kr 0,00 inkl. mva.
Halloumiburger med guacamole og aioli er en nydelig vegetarmiddag med gode smakskombinasjoner. ⁠⁠Som tilbehør har vi ovnsbakte båtpoteter.
kr 0,00 inkl. mva.
Det er lite som slår duften av nystekt, hjemmelaget pizza. Her har vi toppet med kremete burrata, tomatblanding, salat, parmesan og extra virgin olivenolje.
kr 0,00 inkl. mva.
Denne pastaretten er full av gode smaker og veldig enkel å lage. Med Cladivm Hojiblanco får du en smaksopplevelse du sent vil glemme!
kr 0,00 inkl. mva.
Disse hjemmelagde vegetariske empanadaene er laget med en superenkel deig og er fylt med sort hvitløk, svarte bønner, mais, poteter, grønnsaker og smakfulle krydder. Empanadas er super middag, og de passer kanskje ekstra godt i helgen når du har litt bedre tid både til å lage mat og til å spise den.
kr 0,00 inkl. mva.
Perfekt til helgekosen! Hvit pizza passer utmerket når du har lyst på noe godt. Lag den gjerne sammen med noen du er glad i, og nyt herlige smaker. Under finner du oppskrift på en deilig hvit pizza med Cladivm Picudo extra virgin olivenolje.
kr 0,00 inkl. mva.