- Fri frakt ved kjøp over kr 498,-

Frokost

Filters
per side
Lunt, ristet brød med avokado, rødbethummus og spirer. Ikke bare er det veldig sunt, det er også mettende og smaker helt nydelig. Passer ypperlig som frokost, lunsj eller kveldsmat.
kr 0,00 inkl. mva.
Smoothie bowl er tykkere enn vanlig smoothie, spises med skje og er veldig godt. Det passer ypperlig til frokost og lunsj, men kan også nytes som dessert. En perfekt og fargerik start på dagen.
kr 0,00 inkl. mva.
Å spise sunt trenger ikke være kjedelig. Med magre meieriprodukter, korn, frukt og nøtter kan du enkelt lage et fristende og sunt måltid.

Her har vi blandet yoghurt med en kornblanding, nøtter og friske bær. Med en dæsj extra virgin olivenolje, gir du måltidet ekstra helsegevinster. Det er en fantastisk kilde til hjertevennlige fettsyrer, og er proppfull av antioksidanter.

Passer godt til frokost, som mellommåltid eller kveldsmat. ⁠
kr 0,00 inkl. mva.
Tortilla de Patatas - også kalt spansk omelett, er en klassisk spansk matrett. Den passer perfekt både til 17.mai-frokosten eller til tapas.
kr 0,00 inkl. mva.
Her er en oppskrift på en frisk og smakfull salat som kan spises når som helst, og som er enkel å lage. Salaten passer perfekt på tapasbordet, til lunsj, i matpakken eller en lettvint middag. Topper du salaten med Venta del Baron får den en ekstra smaksdimensjon du sent vil glemme!
kr 0,00 inkl. mva.