En herlig siderett som passer perfekt til tapas, spekemat, kjeks, salater, kjøtt, fisk, eller bare på brødskiven. ⁠⁠
kr 0,00 inkl. mva.

Du trenger:

  • 1,5 ss extra virgin olivenolje⁠
  • 150 g grønne eller svarte oliven uten stein⁠
  • 1 hvitløkfedd⁠
  • 1 ss kapers uten lake⁠
  • 1-2 ta sitronsaft⁠
  • 0,50 bunt bladpersille (god håndfull)⁠
  • 0,50 ts salt og nykvernet pepper⁠

 

Slik gjør du:

  1. Kjør alle ingredienser, med unntak av olivenolje, i en foodprosessor til den er finhakket.⁠
  2. Spe på med olivenolje mot slutten til tapenaden har fått en fin konsistens.⁠
  3. Smak og tilsett mer salt, pepper eller sitronsaft av egent ønske.⁠ 
Skriv din egen omtale
  • Kun registrerte brukere kan skrive omtaler
*
*
  • Bad
  • Utmerket
*
*
*
*

Du trenger:

  • 1,5 ss extra virgin olivenolje⁠
  • 150 g grønne eller svarte oliven uten stein⁠
  • 1 hvitløkfedd⁠
  • 1 ss kapers uten lake⁠
  • 1-2 ta sitronsaft⁠
  • 0,50 bunt bladpersille (god håndfull)⁠
  • 0,50 ts salt og nykvernet pepper⁠

 

Slik gjør du:

  1. Kjør alle ingredienser, med unntak av olivenolje, i en foodprosessor til den er finhakket.⁠
  2. Spe på med olivenolje mot slutten til tapenaden har fått en fin konsistens.⁠
  3. Smak og tilsett mer salt, pepper eller sitronsaft av egent ønske.⁠