- Fri frakt ved kjøp over kr 498,-

Paulina Molina Vallejo

Filters
per side
Lunt, ristet brød med avokado, rødbethummus og spirer. Ikke bare er det veldig sunt, det er også mettende og smaker helt nydelig. Passer ypperlig som frokost, lunsj eller kveldsmat.
kr 0,00 inkl. mva.
Er du en av de som elsker pasta? Da har vi en deilig oppskrift til deg! Den populære Tiktok trenden «Baked feta pasta». En enkel rett, med få ingredienser og mye smak.
kr 0,00 inkl. mva.
Bruschetta er en svært populær matrett fra Italia. Den består av stekte biter av brød eller baguette med hvitløk, tomat og olivenolje. Vi har laget vår egen vri med vår fantastiske sorte hvitløk. Sjekk ut oppskriften under.
kr 0,00 inkl. mva.
Halloumiburger med guacamole og aioli er en nydelig vegetarmiddag med gode smakskombinasjoner. ⁠⁠Som tilbehør har vi ovnsbakte båtpoteter.
kr 0,00 inkl. mva.
Det er lite som slår duften av nystekt, hjemmelaget pizza. Med extra virgin olivenolje, blir deigen ekstra saftig og lettere å arbeide med. Her har du oppskrift på en hjemmelaget pizzadeig.
kr 0,00 inkl. mva.
Hummus er en velsmakende puré laget av kikerter, og er en god kilde til mange viktige næringsstoffer som folat, jern og magnesium. Det passer utmerket som tilbehør til tapasbordet, til middagen i stedet for potet, og som dip til grønnsaker eller brød.
kr 0,00 inkl. mva.
Filter by Clear All