- Fri frakt ved kjøp over kr 498,-

Tapas

Filters
per side
Gazpacho er en kald grønnsaksuppe med opphav i Andalucia. Den er perfekt på varme sommerdager, og passer ypperlig som forrett eller på buffetbordet. ⁠Den er god på smak, enkel å lage, og proppfull av vitaminer. ⁠

Under finner du Paulina sin oppskrift på Gazpacho.
kr 0,00 inkl. mva.
Padron pepper er små, grønne paprika fra Spania. Disse hører til tradisjonell spansk tapas, og er veldig enkelt å lage.
kr 0,00 inkl. mva.
En herlig siderett som passer perfekt til tapas, spekemat, kjeks, salater, kjøtt, fisk, eller bare på brødskiven. ⁠⁠
kr 0,00 inkl. mva.
Den spanske retten er enkel å lage, og består av ferskt brød med saftig tomat, havsalt, extra virgin olivenolje og serranoskinke. ⁠Passer utmerket som en enkel lunsj, kveldsmat eller til tapasbordet.

Under finner du Paulina sin oppskrift på Pan Tomaca.
kr 0,00 inkl. mva.
Bruschetta er en svært populær matrett fra Italia. Den består av stekte biter av brød eller baguette med hvitløk, tomat og olivenolje. Vi har laget vår egen vri med vår fantastiske sorte hvitløk. Sjekk ut oppskriften under.
kr 0,00 inkl. mva.
Når rødløk bakes i ovnen blir den deilig og myk, og får en søt og god smak. Den ovnsbakte løken kan serveres som tilbehør til kjøtt, eller som en egen rett på et tapasbord. Med CLADVIM Extra Virgin olivenolje smaker løken ekstra godt!
kr 0,00 inkl. mva.
Tortilla de Patatas - også kalt spansk omelett, er en klassisk spansk matrett. Den passer perfekt både til 17.mai-frokosten eller til tapas.
kr 0,00 inkl. mva.
Varme, nystekte hvitløksbrød passer ypperlig som tilbehør til middagen eller snacks når du venter gjester. Sammen med Rincon de la Subbética får du en smaksopplevelse du sent vil glemme!
kr 0,00 inkl. mva.