- Fri frakt ved kjøp over kr 498,-

Tilbehør

Filters
per side
Asparges er et nydelig tilbehør til kjøtt og fisk, og egner seg ypperlig som forrett. Selv om asparges er godt i seg selv, er det mye mer du kan gjøre enn å bare koke det i en kjele. Kombinasjonen av grønne asparges og parmesan er helt nydelig, spesielt når det er tilberedt i stekeovn.
kr 0,00 inkl. mva.
Padron pepper er små, grønne paprika fra Spania. Disse hører til tradisjonell spansk tapas, og er veldig enkelt å lage.
kr 0,00 inkl. mva.
Når rødløk bakes i ovnen blir den deilig og myk, og får en søt og god smak. Den ovnsbakte løken kan serveres som tilbehør til kjøtt, eller som en egen rett på et tapasbord. Med CLADVIM Extra Virgin olivenolje smaker løken ekstra godt!
kr 0,00 inkl. mva.
En deilig salat slår aldri feil om sommeren. Prøv deg frem med søtt og salt og ulike grønnsaker og frukt for å finne din favorittkombinasjon. ⁠Denne salaten er perfekt som lunsj eller tilbehør til middagen - beriket med masse antioksidanter
kr 0,00 inkl. mva.
Varme, nystekte hvitløksbrød passer ypperlig som tilbehør til middagen eller snacks når du venter gjester. Sammen med Rincon de la Subbética får du en smaksopplevelse du sent vil glemme!
kr 0,00 inkl. mva.
Her er en oppskrift på en frisk og smakfull salat som kan spises når som helst, og som er enkel å lage. Salaten passer perfekt på tapasbordet, til lunsj, i matpakken eller en lettvint middag. Topper du salaten med Venta del Baron får den en ekstra smaksdimensjon du sent vil glemme!
kr 0,00 inkl. mva.