Det er lite som slår duften av nystekt, hjemmelaget pizza. Her har vi toppet med kremete burrata, tomatblanding, salat, parmesan og extra virgin olivenolje.
kr 0,00 inkl. mva.

Du trenger:

  • Pizzabunn
  • Burrata
  • Parmesan
  • Extra virgin olivenolje
  • Havsalt og pepper
  • Salat etter ønske 

 

Tomatblandingen: 

  • 250 g søte cherrytomater
  • 2 ss ekstra virgin olivenolje
  • 1 ts balsamicoeddik
  • 1-2 fedd hvitløk, finhakket (smak etter 1 fedd, tilsett det andre hvis du vil ha en sterkere hvitløk)
  • 3 ss frisk basilikum, hakket eller finhakket
  • En god klype flak havsalt etter smak
  • Sort pepper etter smak

 

Oppskrift tomatblandingen:

  1. Del cherrytomatene i fire, og bland med alle andre ingrediensene i en liten miksebolle. Bland til alt er jevnt kombinert, og tilsett krydder etter smak. La blandingen marinere i minst 30 minutter før bruk, slik at tomatene kan slippe saften.

  2. Bruk saften som frigjøres fra tomatblandingen til å kle en liten salat med grønnsakene du ønsker, basilikumblader, litt parmesan og eventuelle rester av tomater du måtte ha.

 

Slik gjør du:

  1. Stek pizzabunnen til den er sprø.

  2. Når den er ferdig i ovnen, topp hele pizzaen med burrataost (så mye du ønsker). Topp burrataen med litt flakete havsalt og pepper.

  3. Deretter legger du på tomatblaningen.

  4. Topp pizzaen med salaten, dryss over parmesan, drypp over litt mer olivenolje og nyt!

Skriv din egen omtale
  • Kun registrerte brukere kan skrive omtaler
*
*
  • Bad
  • Utmerket
*
*
*
*

Du trenger:

  • Pizzabunn
  • Burrata
  • Parmesan
  • Extra virgin olivenolje
  • Havsalt og pepper
  • Salat etter ønske 

 

Tomatblandingen: 

  • 250 g søte cherrytomater
  • 2 ss ekstra virgin olivenolje
  • 1 ts balsamicoeddik
  • 1-2 fedd hvitløk, finhakket (smak etter 1 fedd, tilsett det andre hvis du vil ha en sterkere hvitløk)
  • 3 ss frisk basilikum, hakket eller finhakket
  • En god klype flak havsalt etter smak
  • Sort pepper etter smak

 

Oppskrift tomatblandingen:

  1. Del cherrytomatene i fire, og bland med alle andre ingrediensene i en liten miksebolle. Bland til alt er jevnt kombinert, og tilsett krydder etter smak. La blandingen marinere i minst 30 minutter før bruk, slik at tomatene kan slippe saften.

  2. Bruk saften som frigjøres fra tomatblandingen til å kle en liten salat med grønnsakene du ønsker, basilikumblader, litt parmesan og eventuelle rester av tomater du måtte ha.

 

Slik gjør du:

  1. Stek pizzabunnen til den er sprø.

  2. Når den er ferdig i ovnen, topp hele pizzaen med burrataost (så mye du ønsker). Topp burrataen med litt flakete havsalt og pepper.

  3. Deretter legger du på tomatblaningen.

  4. Topp pizzaen med salaten, dryss over parmesan, drypp over litt mer olivenolje og nyt!