Halloumiburger med guacamole og aioli er en nydelig vegetarmiddag med gode smakskombinasjoner. ⁠⁠Som tilbehør har vi ovnsbakte båtpoteter.
kr 0,00 inkl. mva.

Du trenger:

  • 2 burgerbrød ⁠⁠
  • 1 pakke halloumi ⁠⁠
  • Extra virgin olivenolje⁠⁠
  • 6 poteter⁠⁠
  • Salat⁠⁠
  • Rødløk ⁠⁠
  • ⁠Aioli⁠⁠
  • Guacamole⁠⁠

 

Aioli:

  • Hellmans majones ⁠⁠
  • Rømme⁠⁠
  • Finhakket hvitløk⁠⁠
  • Salt og pepper⁠⁠ 

 

Guacamole:

  • Avokado
  • Finhakket chili 
  • Finhakket hvitløk
  • Salt og pepper
  • Sitronsaft

 

Slik gjør du:

  1. Skjær poteter i båter og legg dem i en form. Hell over extra virgin olivenolje, og tilsett salt og pepper. Stek ved ca 200 grader til de er fine og brune. ⁠⁠
  2. Lag aioli og guacamole mens du venter på potetene. ⁠⁠
  3. Del en pakke halloumi i to, og stek i extra virgin olivenolje til de får en gyllen skorpe.⁠⁠
  4. Varm gjerne burgerbrødene litt i stekeovnen. ⁠⁠
  5. Del burgerbrødet i to. På den øvre del tar du aioli, på bunnen tar du guacamole.⁠⁠
  6. Legg på salat, den stekte halloumiosten og rødløk. Prøv gjerne annet tilbehør som du liker på burgeren. ⁠⁠

 

Ferdig! Sett frem en skål med resten av aiolien så den kan brukes som dip til potetene. ⁠Oppskriften passer godt til to personer, der det er beregnet en burger til hver. ⁠⁠

Skriv din egen omtale
  • Kun registrerte brukere kan skrive omtaler
*
*
  • Bad
  • Utmerket
*
*
*
*

Du trenger:

  • 2 burgerbrød ⁠⁠
  • 1 pakke halloumi ⁠⁠
  • Extra virgin olivenolje⁠⁠
  • 6 poteter⁠⁠
  • Salat⁠⁠
  • Rødløk ⁠⁠
  • ⁠Aioli⁠⁠
  • Guacamole⁠⁠

 

Aioli:

  • Hellmans majones ⁠⁠
  • Rømme⁠⁠
  • Finhakket hvitløk⁠⁠
  • Salt og pepper⁠⁠ 

 

Guacamole:

  • Avokado
  • Finhakket chili 
  • Finhakket hvitløk
  • Salt og pepper
  • Sitronsaft

 

Slik gjør du:

  1. Skjær poteter i båter og legg dem i en form. Hell over extra virgin olivenolje, og tilsett salt og pepper. Stek ved ca 200 grader til de er fine og brune. ⁠⁠
  2. Lag aioli og guacamole mens du venter på potetene. ⁠⁠
  3. Del en pakke halloumi i to, og stek i extra virgin olivenolje til de får en gyllen skorpe.⁠⁠
  4. Varm gjerne burgerbrødene litt i stekeovnen. ⁠⁠
  5. Del burgerbrødet i to. På den øvre del tar du aioli, på bunnen tar du guacamole.⁠⁠
  6. Legg på salat, den stekte halloumiosten og rødløk. Prøv gjerne annet tilbehør som du liker på burgeren. ⁠⁠

 

Ferdig! Sett frem en skål med resten av aiolien så den kan brukes som dip til potetene. ⁠Oppskriften passer godt til to personer, der det er beregnet en burger til hver. ⁠⁠