Den spanske retten er enkel å lage, og består av ferskt brød med saftig tomat, havsalt, extra virgin olivenolje og serranoskinke. ⁠Passer utmerket som en enkel lunsj, kveldsmat eller til tapasbordet.

Under finner du Paulina sin oppskrift på Pan Tomaca.
kr 0,00 inkl. mva.

Du trenger:

  • Ditt favorittbrød
  • To tomater
  • Extra virgin olivenolje 
  • Havsalt
  • Serranoskinke

 

Slik gjør du:

  1. Skjær ditt favorittbrød i skiver, for så å dele hver skive i to mindre deler. ⁠
  2. Kutt to tomater i to deler, og rasp de på et rivjern. ⁠
  3. Bland tomatsaften med extra virgin olivenolje og litt havsalt. ⁠
  4. Ta tomatblandingen på brødskivene, og hell over en god dæsj extra virgin olivenolje. Vi bruker Venta del Baron. ⁠
  5. Topp med serranoskinke. Du kan også bruke andre ingredienser til topping, som salami eller ost.⁠
Skriv din egen omtale
  • Kun registrerte brukere kan skrive omtaler
*
*
  • Bad
  • Utmerket
*
*
*
*

Du trenger:

  • Ditt favorittbrød
  • To tomater
  • Extra virgin olivenolje 
  • Havsalt
  • Serranoskinke

 

Slik gjør du:

  1. Skjær ditt favorittbrød i skiver, for så å dele hver skive i to mindre deler. ⁠
  2. Kutt to tomater i to deler, og rasp de på et rivjern. ⁠
  3. Bland tomatsaften med extra virgin olivenolje og litt havsalt. ⁠
  4. Ta tomatblandingen på brødskivene, og hell over en god dæsj extra virgin olivenolje. Vi bruker Venta del Baron. ⁠
  5. Topp med serranoskinke. Du kan også bruke andre ingredienser til topping, som salami eller ost.⁠