Ovnsbakt asparges med parmesan

Asparges er et nydelig tilbehør til kjøtt og fisk, og egner seg ypperlig som forrett. Selv om asparges er godt i seg selv, er det mye mer du kan gjøre enn å bare koke det i en kjele. Kombinasjonen av grønne asparges og parmesan er helt nydelig, spesielt når det er tilberedt i stekeovn.
kr 0,00 inkl. mva.

Du trenger:

  • 1 bunt frisk asparges⁠
  • 2 ss olivenolje⁠
  • Salt og pepper⁠ ⁠
  • 2 ss revet vellagret ost, vi bruker parmesan⁠

 

Slik gjør du:

  1. Stell asparges ved å brekke av den nederste delen av stilken med hendene (stilken vil brekke på det beste stedet). ⁠
  2. Fordel asparges ut over et bakepapir på et stekebrettet, og drypp over olivenolje. Krydre med salt og pepper, og dryss over revet ost.⁠
  3. Sett brettet midt i stekeovnen på 220 grader og stek aspargesen i 7-8 minutter. Aspargesen skal være myk, men fortsatt har spenst, og parmesanen gyllen.⁠
Skriv din egen omtale
  • Kun registrerte brukere kan skrive omtaler
*
*
  • Bad
  • Utmerket
*
*
*
*

Du trenger:

  • 1 bunt frisk asparges⁠
  • 2 ss olivenolje⁠
  • Salt og pepper⁠ ⁠
  • 2 ss revet vellagret ost, vi bruker parmesan⁠

 

Slik gjør du:

  1. Stell asparges ved å brekke av den nederste delen av stilken med hendene (stilken vil brekke på det beste stedet). ⁠
  2. Fordel asparges ut over et bakepapir på et stekebrettet, og drypp over olivenolje. Krydre med salt og pepper, og dryss over revet ost.⁠
  3. Sett brettet midt i stekeovnen på 220 grader og stek aspargesen i 7-8 minutter. Aspargesen skal være myk, men fortsatt har spenst, og parmesanen gyllen.⁠