Denne pastaretten har sitt opphav fra Napoli og er en svært rask, god og populær rett. Selv med minimale ingredienser, smaker denne pastaretten helt fantastisk!
kr 0,00 inkl. mva.

Du trenger:

  • 300g spaghetti⁠
  • 50-80ML olivenolje⁠
  • 6 hvitløksfedd⁠
  • Ca. 10g⁠ persille ⁠
  • 1g tørket chili ⁠
  • Salt og pepper⁠

 

Slik gjør du:

  1. Skjær hvitløken i tynne skiver og finhakk persille. ⁠
  2. Kok opp pastaen. ⁠
  3. Stek hvitløken i en panne med olivenolje. Rør godt i pannen slik at de ikke blir brune. 
  4. Tilsett litt av pastavannet i stekepannen. 
  5. Når pastaen er ferdig, ta den over i stekepannen og skru av varmen. ⁠
  6. Tilsett chili og persillen, og bland godt. 
Skriv din egen omtale
  • Kun registrerte brukere kan skrive omtaler
*
*
  • Bad
  • Utmerket
*
*
*
*

Du trenger:

  • 300g spaghetti⁠
  • 50-80ML olivenolje⁠
  • 6 hvitløksfedd⁠
  • Ca. 10g⁠ persille ⁠
  • 1g tørket chili ⁠
  • Salt og pepper⁠

 

Slik gjør du:

  1. Skjær hvitløken i tynne skiver og finhakk persille. ⁠
  2. Kok opp pastaen. ⁠
  3. Stek hvitløken i en panne med olivenolje. Rør godt i pannen slik at de ikke blir brune. 
  4. Tilsett litt av pastavannet i stekepannen. 
  5. Når pastaen er ferdig, ta den over i stekepannen og skru av varmen. ⁠
  6. Tilsett chili og persillen, og bland godt.