- Fri frakt ved kjøp over kr 798 -
Når rødløk bakes i ovnen blir den deilig og myk, og får en søt og god smak. Den ovnsbakte løken kan serveres som tilbehør til kjøtt, eller som en egen rett på et tapasbord. Med CLADVIM Extra Virgin olivenolje smaker løken ekstra godt!
kr 0,00 inkl. mva.
+ -

Du trenger:

  • 4 stk Rødløk
  • En dæsj CLADVIM Hoijblanco Extra Virgin olivenolje
  • Salt og pepper
  • En kvist med frisk Rosmarin

 

Slik gjør du:

  1. Rens rødløk, og skjær av bunnene slik at løkene står støtt.
  2. Skjær et lite kryss-snitt på toppen av løkene og sett dem på et stekebrett med bakepapir.
  3. Hell over olivenolje og krydre med salt og pepper. Legg rosmarinkvisten mellom løkene.
  4. Stek i ovnen på 200 grader i ca. 40 minutter, eller til løken er mør og har fått en fin farge. 

 

Produktspesifikasjoner
Attribute name Attribute value
Produkter Olivenolje
Tilberedningstid 45-60 min
Skriv din egen omtale
  • Kun registrerte brukere kan skrive omtaler
*
*
  • Bad
  • Utmerket
*
*
*
*

Du trenger:

  • 4 stk Rødløk
  • En dæsj CLADVIM Hoijblanco Extra Virgin olivenolje
  • Salt og pepper
  • En kvist med frisk Rosmarin

 

Slik gjør du:

  1. Rens rødløk, og skjær av bunnene slik at løkene står støtt.
  2. Skjær et lite kryss-snitt på toppen av løkene og sett dem på et stekebrett med bakepapir.
  3. Hell over olivenolje og krydre med salt og pepper. Legg rosmarinkvisten mellom løkene.
  4. Stek i ovnen på 200 grader i ca. 40 minutter, eller til løken er mør og har fått en fin farge. 

 

Produktspesifikasjoner
Attribute name Attribute value
Produkter Olivenolje
Tilberedningstid 45-60 min
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også
Bruschetta er en svært populær matrett fra Italia. Den består av stekte biter av brød eller baguette med hvitløk, tomat og olivenolje. Vi har laget vår egen vri med vår fantastiske sorte hvitløk. Sjekk ut oppskriften under.
kr 0,00 inkl. mva.