Dette er en deilig pastarett med spennende smaker av chili, hvitløk, sjalottløk, scampi, kremfløte, asparges og parmesan. Oppskriften er enkel og rask, og gir deg den gode helgefølelsen.
kr 0,00 inkl. mva.

Du trenger:

  • Pasta. Vi bruker fersk tagliatelle. 
  • Scampi.
  • Sjalottløk.
  • Hvitløk.
  • Chili.
  • Kremfløte.
  • Asparges. 
  • Parmesan.
  • Sitron.
  • Salt og pepper. 
  • Extra virgin olivenolje.  

 

Slik gjør du:

  1. Kok din favoritt pasta som anvist på pakken. 
  2. Stek scampi, finhakket løk og chili i en stekepanne med olivenolje. Tilsett kremfløte, og la det koke opp. ⁠
  3. Kok asparges i en kjele med vann og salt i ca. 1-2 minutter, avhengig av tykkelsen. 
  4. Bland sausen sammen med pastaen. 
  5. Topp med asparges og parmesan. Smak til med sitron, salt og pepper. 
Skriv din egen omtale
  • Kun registrerte brukere kan skrive omtaler
*
*
  • Bad
  • Utmerket
*
*
*
*

Du trenger:

  • Pasta. Vi bruker fersk tagliatelle. 
  • Scampi.
  • Sjalottløk.
  • Hvitløk.
  • Chili.
  • Kremfløte.
  • Asparges. 
  • Parmesan.
  • Sitron.
  • Salt og pepper. 
  • Extra virgin olivenolje.  

 

Slik gjør du:

  1. Kok din favoritt pasta som anvist på pakken. 
  2. Stek scampi, finhakket løk og chili i en stekepanne med olivenolje. Tilsett kremfløte, og la det koke opp. ⁠
  3. Kok asparges i en kjele med vann og salt i ca. 1-2 minutter, avhengig av tykkelsen. 
  4. Bland sausen sammen med pastaen. 
  5. Topp med asparges og parmesan. Smak til med sitron, salt og pepper.