Aroden (Aceite Aroden Hispania)

VÅR HISTORIE

Aroden er ikke en bedrift, det er en familie. Vi har dyrket oliven siden 1600-tallet. Våre olivenlunder ligger i nasjonalparken "Sierras Subbeticas" og de fleste av dem er en del av "Denomination of Origin Priego de Córdoba" (www.dopriegodecordoba.es), kilde til mange internasjonalt anerkjente gourmetprodukter.

Den strenge kvalitetsstandarden til POD, kombinert med våre interne tester, sikrer at hele produksjonsprosessen garanterer forbrukerne de beste kvalitets olivenljene som er anerkjent blandt de beste i verden.

 

 

VÅR FRUKT

I Aroden er vi bønder, og alle våre anstrengelser er rettet mot å lage den beste extra virgin olivenolje. gjennom grundig kontroll av hele produksjonsprosessen "fra tre til flaske". I hvert trinn pleier vi landet, treet og juicen fra olivenen for å bringe de sanne smaker av naturen i sin reneste tilstand til ditt bord.

 

 

VÅR TRADISJON

Olivenene blir blir håndplukket og transportert til vår mølle daglig. Etter en veldig streng utvelgelse blir de forvandlet til olivenolje på under to timer, kun ved hjelp av mekaniske metoder i romtemperatur.

Den tidlige innhøstingen sikrer den beste smak, på bekostning av mengden av olje man får som er betydelig mindre enn vi hadde fått ved en sen innhøsting.

Den ferdig produserte oljen flyttes så til optimale lagringsforhold i kjelleren vår, hvor vi først fyller på flaske når vi får bestilling. Dette sikrer at oljen beholder alle sine originale kvaliteter lengst mulig.

 

 

VÅR OLJE

De unike lokale forholdene: klima, topografi, jord og tid kombineres for å skape en helt annen personlighet for våre Picudo og Hojiblanco oliventrær. Resultatet gir olivenoljen smaker som helt forskjellig fra olivenolje produsert av de samme variantene som dyrkes i andre områder.