- Fri frakt ved kjøp over kr 498,-

Mueloliva Olive Mill

EN HISTORIE: VÅR ESSENS

For over 70 år siden bestemte Mr. Muela Mateo Velasco, grunnleggeren av Mueloliva, at framtiden for olivenolje lå i å bevare tradisjonen, snarere enn masseproduksjon. +

 

PRIEGO DE CÓRDOBA, BELIGGENHET OG OMGIVELSE: VÅR INSPIRASJON

Priego de Cordoba ligger på en fruktbar slette ved foten av Sierras Subbéticas. Nært knyttet til terrenget og det mest tradisjonelle landbruket i regionen, dominerer fjell og oliven landskapet. +

 

MUELA OLIVE MILL: HVOR ALT ER MULIG

Muela Oil Mill har et unikt og eksklusivt system som gjør det mulig å utvinne oljen fra oliven uten vann eller varme under prosessen. Dette bevarer hver eneste av attributtene til olivenoljen. +

 

PRODUKSJON, KVALITET OG SERVICE: VÅR FORPLIKTELSE

Når det gjelder emballasje, valgte vi å produsere og flaske på samme anlegg for å fjerne enhver risiko for å forandre de opprinnelige egenskapene til olivenoljen. 

 

 

 

Filters
per side
Intens, harmonisk og dypt kompleks. Venta del Barón er en olivenolje uten sidestykke. En fruktig Extra Virgin olje av grønne oliven, med smak av grønt gress, tomatplante, grønt eple og banan. I munnen er den lett søtlig, medium bitter og har en lang intens skarp smak av chili. Venta del Barón er den perfekte olivenolje for deg som verdsetter gode matopplevelser. I kartongen er hver flaske pakket i egen eske.
kr 1 862,76 inkl. mva. kr 2 070,00 inkl. mva.
Intens, harmonisk og dypt kompleks. Venta del Barón er en olivenolje uten sidestykke. En fruktig Extra Virgin olje av grønne oliven, med smak av grønt gress, tomatplante, grønt eple og banan. I munnen er den lett søtlig, medium bitter og har en lang intens skarp smak av chili. Venta del Barón er den perfekte olivenolje for deg som verdsetter gode matopplevelser.
kr 115,00 inkl. mva.
En intens fruktig Extra Virgin olje av grønne oliven, med smak av grønt gress, tomatplante, grønt eple og banan. I munnen er den lett søtlig, medium bitter og har en lang intens skarp smak av chili.
kr 1 148,00 inkl. mva.
Intens, harmonisk og dypt kompleks. Venta del Barón er en olivenolje uten sidestykke. En fruktig Extra Virgin olje av grønne oliven, med smak av grønt gress, tomatplante, grønt eple og banan. I munnen er den lett søtlig, medium bitter og har en lang intens skarp smak av chili. Venta del Barón er den perfekte olivenolje for deg som verdsetter gode matopplevelser. Olivenoljen kommer i en vakker eske.
kr 345,00 inkl. mva.
Filter by Clear All
Min: kr 115,00 Max: kr 2 070,00
kr115 kr2070