- Fri frakt ved kjøp over kr 498,-

Oleum Hispania Pajarera Extra Virgin Olivenolje 500ml

Fruktig grønn Extra Virgin Olivenolje med middels intensitet. Aroma av mandel, moden banan og nøtter. Inngangen er søt og behagelig, balansert lett bitter og ettersmak av nøtter.
kr 288,00 inkl. mva.
Produsent: Oleum Hispania
Ikke på lager
Ship to
*
*
Shipping Method
Navn
Estimert levering
Pris
Ingen leveringsvalg
+ -
Produktspesifikasjoner
Attribute name Attribute value
Land Spania
Type Pajarera
Volum 500 ml
Kvalitet Extra Virgin
Eske Nei
Kartong Nei
Skriv din egen omtale
  • Kun registrerte brukere kan skrive omtaler
*
*
  • Bad
  • Utmerket
*
*
*
*
Produktspesifikasjoner
Attribute name Attribute value
Land Spania
Type Pajarera
Volum 500 ml
Kvalitet Extra Virgin
Eske Nei
Kartong Nei
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også
Økologisk sort hvitløk er laget av hjemmedyrkede økologiske hvitløk. Den eldes gjennom en naturlig modningsprosess. Temperatur- og fuktighetsnivåer er strengt kontrollert, og hvitløken er helt uten tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler. Denne hvitløken er deilig søt, med små hint av krydder og lakris.
kr 115,00 inkl. mva.
Intens, harmonisk og dypt kompleks. Venta del Barón er en olivenolje uten sidestykke. En fruktig Extra Virgin olje av grønne oliven, med smak av grønt gress, tomatplante, grønt eple og banan. I munnen er den lett søtlig, medium bitter og har en lang intens skarp smak av chili. Venta del Barón er den perfekte olivenolje for deg som verdsetter gode matopplevelser. Olivenoljen kommer i en vakker eske.
kr 345,00 inkl. mva.
AlmaOliva BIO er en olje som vil glede og begeistre elskere av BIO-produkter. Kvaliteten er nær en overlegen kategori , utmerket EVOO som presenterer en harmoni mellom de forskjellige nyansene som er en del av den.
kr 288,00 inkl. mva.
Parqueoliva Vinagre Dulce de Membrillo er en deilig, søt eddik. Den er produsert på en tradisjonell måte av kvedefrukt fra små tradisjonelle frukthager i Sierra del la Subbetica, Andalusia.
kr 97,00 inkl. mva.
Intens fruktig Extra Virgin Olivenolje av grønne oliven med balansert duft av eple, friskt gress, tomat, grønne mandler, aromatiske urter og banan. I munnen er den veldig aromatisk og har en lang smak av søte mandler og avslutter med lett smak av pepper.
kr 288,00 inkl. mva.
Little Almazara er en Extra Virgin Olivenolje spesielt laget slik for barn. Ganen til de minste er ikke klar for bitter og/eller krydret EVOO. Med denne milde oljen kan de minste også dra nytte av alle de fantastiske helsefordelene i Extra Virgin Olivenolje. Den kommer i tillegg i en gøyal flaske.
kr 149,00 inkl. mva.