Little Almazara Extra Virgin Olivenolje Kids - 250ml

Lille Almazaras er en Extra Virgin Olivenolje spesielt laget slik at barn også kan dra nytte av helsefordelene i Extra Virgin Olivenolje. Lille Almazaras er en myk og delikat juice som passer for barns ganer. Den kommer i tillegg i en gøyal flaske.
kr 149,00 inkl. mva.
Produsent: Oleum Hispania
På lager
Ship to
*
*
Shipping Method
Navn
Estimert levering
Pris
Ingen leveringsvalg
+ -
Skriv din egen omtale
  • Kun registrerte brukere kan skrive omtaler
*
*
  • Bad
  • Utmerket
*
*
*
*
Produkt-koder
Kunder som kjøpte denne varen kjøpte også
Intens fruktig Extra Virgin Olivenolje av grønne oliven med balansert duft av eple, friskt gress, tomat, grønne mandler, aromatiske urter og banan. I munnen er den veldig aromatisk, og har en lang smak av søte mandler som avsluttes med lett smak av pepper.
kr 115,00 inkl. mva.
Intens, harmonisk og dypt kompleks. Venta del Barón er en olivenolje uten sidestykke. En fruktig Extra Virgin olje av grønne oliven, med smak av grønt gress, tomatplante, grønt eple og banan. I munnen er den lett søtlig, medium bitter og har en lang intens skarp smak av chili. Venta del Barón er den perfekte olivenolje for deg som verdsetter gode matopplevelser. Olivenoljen kommer i en vakker eske.
kr 345,00 inkl. mva.
Økologisk sort hvitløk er laget av hjemmedyrkede økologiske hvitløk. Den eldes gjennom en naturlig modningsprosess. Temperatur- og fuktighetsnivåer er strengt kontrollert, og hvitløken er helt uten tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler. Denne hvitløken er deilig søt, med små hint av krydder og lakris.
kr 230,00 inkl. mva.