- Fri frakt ved kjøp over kr 498,-

Almazaras de la Subbetica

Mer enn 60 års erfaring

Almazaras de la Subbetica, navnet på våre oljefabrikkene, er et ledende landbrukskooperativ, dannet i juli 2007 etter sammenslåing av to prestisjetunge og langvarige kooperativer: S.C.A. Virgen del Castillo og S.C.A. Olivarera Nuestro Padre Jesus Nazareno, begge med over 60 års erfaring i bransjen.

Almazaras de la Subbetica har siden selskapets oppstart jobbet i tråd med våre verdier.

Vi tror det er viktig å etterstrebe å produsere produkter med høy kvalitet, sunn respekt for bønder, høy kundetilfredshet og omsorg for miljøet. Vi jobber også aktivt med de vanskeligst stilte medlemmene i samfunnet.

Dette er noen av de verdidrevne handlingene som vårt teamet strever etter, og vårt kooperativs engasjement og forpliktelse til disse verdiene forsterkes hver eneste dag.  

 

 

"Vi er i dag et referansepunkt for fortreffelighet 

for extra virgin olivenoljer over hele verden"

Filters
per side
Økologisk Extra Virgin Olivenolje med fruktig smak av grønne hoijblanca oliven fra sesongens aller første innhøsting. Oljen er perfekt balansert og harmonisk, middels bitter med lang smak av urter, grønne nøtter, mint og tomatplante. Rincón de la Subbética er den perfekte olivenolje for deg som verdsetter gode matopplevelser. Olivenoljen kommer i en vakker eske.
kr 368,00 inkl. mva.
Økologisk Extra Virgin Olivenolje med fruktig smak av grønne hoijblanca oliven fra sesongens aller første innhøsting. Oljen er perfekt balansert og harmonisk, middels bitter med lang smak av urter, grønne nøtter, mint og tomatplante. Rincón de la Subbética er den perfekte olivenolje for deg som verdsetter gode matopplevelser.
kr 115,00 inkl. mva.
Økologisk Extra Virgin Olivenolje med fruktig smak av grønne hoijblanca oliven fra sesongens aller første innhøsting. Oljen er perfekt balansert og harmonisk, middels bitter med lang smak av urter, grønne nøtter, mint og tomatplante. Rincón de la Subbética er den perfekte olivenolje for deg som verdsetter gode matopplevelser. I kartongen er hver flaske pakket i egen eske.
kr 1 986,95 inkl. mva. kr 2 208,00 inkl. mva.
AlmaOliva BIO er en olje som vil glede og begeistre elskere av BIO-produkter. Kvaliteten er nær en overlegen kategori. En utmerket EVOO som presenterer en harmoni mellom de forskjellige nyansene som er en del av den.
kr 115,00 inkl. mva.
AlmaOliva BIO er en olje som vil glede og begeistre elskere av BIO-produkter. Kvaliteten er nær en overlegen kategori, utmerket EVOO som presenterer en harmoni mellom de forskjellige nyansene som er en del av den.
kr 579,00 inkl. mva.
AlmaOliva BIO er en olje som vil glede og begeistre elskere av BIO-produkter. Kvaliteten er nær en overlegen kategori , utmerket EVOO som presenterer en harmoni mellom de forskjellige nyansene som er en del av den.
kr 288,00 inkl. mva.
Filter by Clear All
Min: kr 75,00 Max: kr 2 208,00
kr75 kr2208